Søk
  • Malin

Volkswagen Golf1,6 TDI 90hk Trendline


Les mer om bilen på FINN.NO ved å trykke her.

Totalpris 61 347 kr

Modellår 2010

Kilometer 104 467 km

Girkasse Manuell

Drivstoff Diesel


Selgers egenerklæring

Punktene nedenfor er de vanligste årsakene til tvistesaker ved salg av bruktbil mellom private, og bør sjekkes. Selger har svart ut fra sin kjennskap til bilens historikk.

Mangellapp foreligger: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har vært på EU-kontroll og ikke blitt godkjent og derfor fått en liste med ting som må utbedres før den blir godkjent.

Bilen er brukt i næringsvirksomhet: Nei

Hvis svaret er JA her betyr det at bilen har blitt brukt som drosje, leiebil, begravelsesbil eller annen næringsvirksomhet. Dette er greit å vite om da bruken ofte er mer omfattende enn vanlig privat bruk.

Bilen er eller har vært chip trimmet: Nei

Dersom svaret er JA her trenger ikke dette å være negativt, men det er viktig å være klar over og lurt å undersøke. Det finnes mange måter å optimalisere eller trimme en motor på, men enkelte metoder gjør at garantier og lignende kan bortfalle eller at forsikringen ikke er dekkende hvis trimmingen ikke er oppgitt til forsikringsselskapet.

Bilen har hatt en større kollisjonsskade: Nei

Hvis svaret er JA her, burde du be selger om dokumentasjon på hvor og hvordan skaden har blitt reparert. Dette er fordi det kan ofte knyttes usikkerhet til om skaden er fullstendig utbedret eller ikke.

19 visninger

© 2020 ALLE RETTIGHETER MOBAKK BIL & SERVICE AS